Medlemskap

Alla som vågsurfar, eller någon gång har vågsurfat, i Halmstad borde egentligen vara medlemmar i Halmstad Vågsurfare, tycker vi.

Men viktigast är förstås att du delar våra värderingar och hjälpa oss nå våra mål.
Du kan välja mellan att bli fullvärdig medlem för 100:-/år, eller att bli stödmedlem för mindre än vad en klump vax kostar: 25:-/år. 


För er som väljer att bli fullvärdig medlem så får man även just nu 15% rabatt när man handlar hos Kitekalle i Halmstad, med reservartion för ändringar. Medlemskapet gäller kalenderårsvis.

Swish -nummer: 123 062 38 84

QR kod

Stolta medlemmar i

Hur blir man medlem?


Det är enkelt.
Scanna QR-koden här bredvid med din mobiltelefon och swisha 100:- (fullvärdig medlem) eller 25:- (stödmedlem) och uppge namn och mailadress så återkommer vi till dig med medlemsbevis och ett litet klistermärke som du kan sätta på bilen, eller var du nu tycker att det passar bäst.

 

Vi hanterar dina personuppgifter enligt datainspektionens regler. Styrelsen är personuppgiftsansvarig och kontaktas på surfhalmstad@gmail.com Enligt datainspektionen måste vi uppge varför vi behöver dina personuppgifter:

Vi behöver ditt namn, så att vi vet att du är medlem och vi behöver din e-mailadress så att vi kan nå ut med information. Du kommer inte att få någon reklam och dina uppgifter kommer inte att delas vidare.Styrelsen Halmstad Vågsurfare